2013 m. vasario 2 d., šeštadienis

Nauji darbeliai

Sveiki visi!

Šiandieną atnaujinau visus įrašus dėl tvarkos įvedimo. T.y. kad galėčiau susižiūrėti ką pasižadėjau bet neįkėliau, ką padariau, bet net nepasigyriau. Kadangi savo pažadams jaučiuosi atspari tad šiame pranešime pažadų ir nebus. Užtat pasigirsiu savo naujais darbeliais, kuriuos jau įamžino mano fotoaparatas.

Pirmas darbelis yra hmm sunku įvardinti net jo pavadinimą. Todėl pirmiau papasakosiu kaip kilo mintis šį darbelį gaminti. Tai va Mantas buvo nusipirkęs kempinę su apmegztu tokiu "siūlu" ir jam ta kempinė atsiskyrė nuo tos megztos dalies vos ne pirmu maudymusi. Jis supyko, kad mokėjo už ją daug ir jokios naudos. Jis kempinę išmetė, o ta megztą dali pasiėmiau ir išardžiau. Kilo mintis pasigaminti iš tos megztos dalies pirštinę-plaušinę. Va ir pavadinimas atsirado :) Štai kaip mano pirštinė plaušinė išvydo pasaulį:




 Visai patogus dalykas :)

Įgyvendinus šitą darbelį ėmiausi kito. Pintereste sėdėdama užmačiau labai gražias baltai raudonas kojines tad sumasčiau, jog būtinai turiu tokias turėti. Va kaip jos atrodo:


 Antra nuotrauka tokia svajinga :):)

Kai sakiau, kad ėmiausi kito darbelio iš tikro prieš šiuos abu darbelius pradėjau savo didįjį žygį - mezgu sau megztinį. Jis dar toli gražu nebaigtas, bet jau džiaugiuosi juo ir nufotografavau savo kas mėnesiniui Photo a Day iššūkiui.





Na va galiu jau savimi didžiuotis :) Ir toliau laužysiu galva kaip man tą megztinį užbaigti  kai siūlų ne per daugiausiai ir niekur neberandu pirkti.

Tai tiek.

2 komentarai: